VACON

Η φινλανδική εταιρεία VACON με πάθος για την ανάπτυξη, την κατασκευή και την πώληση των καλύτερων παγκοσμίως AC, AC/DC, DC/AC & DC/DC μετατροπέων παρέχει διαχρονικά στους συνεργάτες της υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και εγγυημένης ποιότητας προϊόντα.

Vacon Κάρτα Επιλογής OPT-AF (ATEX)

  • Η κάρτα επιλογής Vacon OPT-AF παρέχει στο προϊόν Vacon® NXP  τη λειτουργία ασφαλείας Safe Torque Off (STO). Η κάρτα επιλογής διαθέτει επίσης ένα θερμίστορ εισόδου ΑΤΕΧ για προστασία από κινητήρα υψηλής θερμοκρασίας, όπου ο κινητήρας βρίσκεται σε ένα περιβάλλον ATEX. 2 έξοδοι ρελέ είναι επίσης διαθέσιμες στην κάρτα επιλογής.
  • Safe Torque Off (STO) μέχρι SIL2, PLD, Cat. 3 χρησιμοποιώντας 2 ανεξάρτητα ψηφιακά κανάλια εισόδου
  • Είσοδος θερμίστορ ATEX
  • 1 έξοδος ρελέ NO
  • 1 έξοδος ρελέ NO/NC
  • Slot: B

Διαβάστε το εγχειρίδιο εδώ.

Vacon Λύσεις Νερού

Το πακέτο Εφαρμογών Λογισμικού “Vacon Λύσεις Νερού ” για τους Μετατροπείς Vacon NXS περιέχει 5 Εφαρμογές ( PFC, PID, PFC MultiMaster, PFC MultiFollower, Advanced Level Control).

Διαβάστε περισσότερα

Vacon Λύση για Εξόρυξη Πετρελαίου

Vacon μονάδες – Vacon AC Drives για Εξόρυξη Πετρελαίου
Οι εργασίες στη βιομηχανία πετρελαίου και αερίου είναι πολύπλοκες και γίνονται σε σκληρές περιβαλλοντικές συνθήκες, βάζοντας ψηλά τον πήχυ για τον εξοπλισμό της διαδικασίας. Χρησιμοποιώντας την εξελιγμένη τεχνολογία των Vacon drives AC θα έχουμε εξοικονόμηση ενέργειας, αποτελεσματικό έλεγχο ταχύτητας, βελτιστοποίηση ταχύτητας άντλησης και έλεγχο κόστους.

Διαβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο για τις λύσεις της Vacon στην εξόρυξη πετρελαίου

Vacon Πολτός & Χαρτί

Vacon AC μονάδες για πολτό και χαρτί
Το εξειδικευμένο προσωπικό της Vacon έχει μεγάλη εμπειρία στον τομέα της βιομηχανίας πολτού και χάρτου ως προς τις διαδικασίες και τις ικανότητες σε διάφορες εφαρμογές και υπηρεσίες.  Ακριβώς γι  αυτό έχουμε την ικανότητα να προσφέρουμε ιδανικές λύσεις για AC μονάδες που πληρούν τις απαιτήσεις στη γραμμή παραγωγής.

Διαβάστε περισσότερα

Vacon Προηγμένος Έλεγχος Στάθμης

Η Εφαρμογή Λογισμικού “Vacon Προηγμένος Έλεγχος Στάθμης” περιέχεται στο Πακέτο Εφαρμογών Λογισμικού “Vacon Water Solutions” για τους Μετατροπείς τύπου NXS. Σχεδιάστηκε ειδικά για Έλεγχο Στάθμης δεξαμενών με Αυτόματη Εναλλαγή Αντλιών.

Διαβάστε περισσότερα

Vacon Σύνδεση με Ξηρά – Συστήματα Ισχύος

Σε γενικές γραμμές, τα πλοία στο λιμάνι παράγουν την ηλεκτρική ενέργεια που χρειάζονται οι κινητήρες τους, και αυτό δημιουργεί τις εκπομπές καυσαερίων και θορύβου. Λιμάνια του κόσμου έχουν αρχίσει να υιοθετούν συστήματα ισχύος από ακτές όπου ελλιμενίστηκαν τα πλοία, πράγμα που σημαίνει ότι τα πλοία εφοδιάζονται με ηλεκτρική ενέργεια με χαμηλές εκπομπές ρύπων, χωρίς θόρυβο από το εθνικό δίκτυο μέσω ενός δοχείου με ισχύ από την ξηρά και ένα καλώδιο σύνδεσης.

Δείτε περισσότερα

Vacon 100 – Μετατροπέας Συχνότητας ΧΤ

Vacon 100 Flow – Μετατροπέας Συχνότητας ΧΤ

Ο Μετατροπέας Vacon® 100 FLOW είναι η νέα σειρά της Vacon για εφαρμογές Νερού & Αποβλήτων. Στο εύρος των εφαρμογών του περιέχονται οι εφαρμογές  PFC, MultiMaster, MultiFollower και Προηγμένος Έλεγχο Στάθμης με Αυτόματη Κυκλική Εναλλαγή Αντλιών.

Διαβάστε περισσότερα

Vacon 100X Motor Mountable & Vacon 20X ΧΤ

Αποκεντρωμένες λύσεις κίνησης επιτρέπουν στους μηχανικούς και σχεδιαστές να εξοικονομήσουν δαπάνες και χώρο.  Οι Vacon 100X και 20Χ καταφέρνουν να συνδυάσουν IP66/TYPE 4X προστασία με ένα συμπαγή σχεδιασμό, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να τοποθετηθεί απευθείας επάνω στον κινητήρα, τη μηχανή ή οπουδήποτε είναι η πιο αποτελεσματική θέση για τη μονάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Vacon 20 Cold Plate – Μετατροπέας Συχνότητας ΧΤ

Vacon Low Harmonic Drives – Μετατροπείς Συχνοτήτων Χαμηλών Αρμονικών ΧΤ

Μετατροπείς Συχνοτήτων Χαμηλών Αρμονικών Vacon Low Harmonic Drives

Διαβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο για τους μετατροπείς συχνοτήτων χαμηλών αρμονικών

Vacon NXP System Drive – Σύστημα Μετατροπής Συχνοτήτων σε Πίνακα ΧΤ

Vacon NXP Ναυτιλιακή Εφαρμογή Λογισμικού

Η Εφαρμογή Marine της Vacon έχει αναπτυχθεί σύμφωνα με όλες τις απαιτήσεις μεγάλων Εταιρειών ολοκλήρωσης συστημάτων για Ναυτιλιακές Εταιρείες και Off Shore το οποίο εξασφαλίζει ότι η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ουσιαστικά σε όλες τις θαλάσσιες εφαρμογές τύπου: Propulsion, Bow Thruster, Steering, Hoists, Winch.

Διαβάστε περισσότερα

Vacon OEM

Η πορεία της εταιρεία Vacon στον τομέα των Μετατροπέως Συχνότητας βασίστηκε στους Κατασκευαστές Μηχανημάτων (OEM). Με τα λογισμικά FC1131-3, NC1131-3 και NC61131-3 κατάφερε να δημιουργήσει Customized Εφαρμογές Λογισμικού για πολλές Εφαρμογές (π.χ. Ανελκυστήρα, Πεπιεσμένου Αέρα, HVAC κλπ). Διαβάστε περισσότερα

Vacon PFC για Εφεδρικό Έλεγχο Αντλία/Ανεμιστήρα

Η Εφαρμογή Λογισμικού “Vacon PFC για Εφεδρικό Έλεγχο Αντλία/Ανεμιστήρα” περιέχεται στο Πακέτο Εφαρμογών Λογισμικού “Vacon Water Solutions” για τους Μετατροπείς τύπου NXS. Σχεδιάστηκε ειδικά για Έλεγχο Ροής Υδραυλικών Συστημάτων με Αυτόματη Εναλλαγή Αντλιών.

Διαβάστε περισσότερα

Vacon System Interface

Η Εφαρμογή Λογισμικού NXP System Interface χρησιμοποιεί τις πιο προηγμένες λειτουργίες στο λογισμικό NXP έλεγχος κινητήρα και είναι κατάλληλο για απαιτητικά συστήματα κίνησης, όπως μηχανές χαρτοποιίας και ταινιόδρομους μεγάλης ισχύος π.χ. ταινιόδρομους σε Ορυχεία, καθώς και μεμονωμένους μετατροπείς σε βιομηχανίες μετάλλου.

Διαβάστε περισσότερα

Vacon Grid Converter

Η Vacon παράγει υψηλής απόδοσης  Inverter ποιότητας καθώς και Grid Tie Converters ισχύος για εφαρμογές Islanding και παραλληλισμού ΑΠΕ / Γεννητριών στο Δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ.

Διαβάστε περισσότερα

Vacon Έλεγχος Μηχανικού Φρένου

Η εφαρμογή της Vacon για τον έλεγχο μηχανικού φρένου δημιουργήθηκε για τους χρήστες που θέλουν ακριβή συγχρονισμό στο μηχανικό φρένο και τον έλεγχο του κινητήρα.  Το φρένο και η κίνηση του κινητήρα πρέπει να είναι συγχρονισμένα με ακρίβεια μαζί ώστε να παρέχουν ήρεμη κίνηση στο φορτίο.

Διαβάστε περισσότερα

Vacon Εξόρυξη Μεταλλευμάτων

AC Drive Vacon για Εξόρυξη Μεταλλευμάτων
Στη Βιομηχανία των Μεταλλευμάτων, όλες οι διαδικασίες θα πρέπει να ελέγχονται προκειμένου να βελτιστοποιούν τις επιδόσεις τους υπό διάφορες συνθήκες εισόδου και ανάλογα με τη ζήτηση. Ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι να ελέγχεις την ταχύτητα του κινητήρα με ένα AC Drive Vacon.

Διαβάστε περισσότερα

Vacon Ηλιακή Ενέργεια

Ο Inverter Vacon 8000 SOLAR καλύπτει όλες τις ανάγκες σε εμπορικούς, βιομηχανικούς και οικιακούς τομείς. Η σειρά έχει σχεδιαστεί με στόχο την ευκολία ως προς την εγκατάσταση, χρήση και συντήρηση. Η σπονδυλωτή διάταξη (modular) και τα επιπλέον εργαλεία δίνουν στο χρήστη μια ευχάριστη εμπειρία με πολλά οφέλη.

Διαβάστε περισσότερα

Vacon Εφαρμογές Συγχρονισμού με Δίκτυο

Η Εφαρμογή Λογισμικού “Vacon Συγχρονισμός με Δίκτυο” για τους Μετατροπείς Συχνότητας Vacon NXP είναι ιδανική για παράλληλα συστήματα αντλιών μεγάλης ισχύος, καθώς και για σπαστήρες.

Διαβάστε περισσότερα

Vacon – AC drives για Ανελκυστήρες

Η εταιρεία Vacon επικεντρώνεται στην κάθετη μεταφορά και τον απόλυτο έλεγχο του ανελκυστήρα μας. Τα προϊόντα της Vacon κατέχουν αυτές τις ιδιότητες που κάνουν τον ανελκυστήρα άνετο, ασφαλή και αθόρυβο για τους επιβάτες.

Διαβάστε περισσότερα

Vacon – Ναυτιλιακές Λύσεις

H Vacon  μπορεί να προσφέρει ισχυρές λύσεις στην κίνηση για όλες τις ανάγκες σας, από την απλή εξαερισμού σε υψηλής ισχύος έλικα και συστημάτων ελέγχου πηδαλίου. Οι μετατροπείς συχνότητας και οι λύσεις των συστημάτων της Vacon παράγουν λιγότερο θόρυβο από τα υδραυλικά συστήματα, οπότε τα μηχανήματα μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε.

Διαβάστε περισσότερα