Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ενέργεια,
απόδοση,
επιτυχία

Η Electro παρέχει κορυφαίας ποιότητας λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας, που βασίζονται στην τεχνολογική καινοτομία και καλύπτουν κάθε ανάγκη των πελατών και συνεργατών μας. Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες πολλών διαφορετικών ειδικοτήτων, με βάση τη Θεσσαλονίκη και με ένα μεγάλο δίκτυο εξωτερικών συνεργατών από όλο τον κόσμο.

Σκεφτόμαστε έξω από τα καθιερώμενα και φέρνουμε εις πέρας κάθε πρόκληση με αίσθημα ευθύνης, καθώς οι αξίες μας είναι αυτό που καθορίζει την κουλτούρα της εταιρείας μας και μας ξεχωρίζει από την αγορά.

Το όραμά μας: Να αναδιαμορφώσουμε τον τρόπο που οι εταιρείες κάθε μεγέθους σκέφτονται την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση του ενεργειακού τους αποτυπώματος.

Περιβαλλοντικό αποτύπωμα

Αντί της συζήτησης για βιωσιμότητα (sustainability), η εταιρεία μας ενδιαφέρεται και δουλεύει για τη μεγαλύτερη εικόνα, δηλαδή το συνολικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα μιας επιχείρησης και την ικανότητά της για ενεργειακή αυτονομία μέσα από καινοτόμες λύσεις ηλεκτρονικού αυτοματισμού.

Αυτονομία

Στόχος είναι οι πελάτες μας να μπορούν να λειτουργήσουν τα συστήματα ενέργειας των επιχειρήσεών τους εντελώς αυτόνομα ή υβριδικά και χωρίς εξάρτηση από τον εκάστοτε πάροχο. Παρόλα αυτά, πιστεύουμε στη δύναμη της στενής συνεργασίας, γι’ αυτό και εξακολουθούμε να προσφέρουμε κορυφαίας ποιότητας εξυπηρέτηση πελατών (after-sales).

Προς αυτή την κατεύθυνση, η ομάδα μας έχει δημιουργήσει ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα, που στοχεύουν σε:

  • Ενεργειακή αυτονομία, που εγγυάται τη βιωσιμότητα της επιχείρησης
  • Σταδιακή αποδέσμευση από διεθνείς και εγχώριους παρόχους ενέργειας
  • Συνεχής υποστήριξη και πρακτική εκπαίδευση πάνω στις προσφερόμενες από εμάς λύσεις

Αυτοματισμός

Η ομάδα μας προσφέρει έναν ολοκληρωμένο κύκλο υπηρεσιών, που περιλαμβάνει τεχνολογικά εξελιγμένα προϊόντα και λύσεις (μέσα από τη μακρόχρονη συνεργασία μας με τους κορυφαίους προμηθευτές παγκοσμίως), επί τόπου έλεγχο των προσφερόμενων λύσεων, εξυπηρέτηση πελατών και εξελιγμένα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Πειραματισμός

Στην Electro, μας αρέσει να λέμε ότι δεν είμαστε μια εταιρεία, αλλά ένα εργαστήριο. Πρωταρχικός σκοπός της δραστηριότητάς μας δεν είναι μόνο η πώληση αλλά ο πειραματισμός, ο έλεγχος και η καινοτομία, όπως ακριβώς θα δούλευε μια επιστημονική ομάδα στο εργαστήριο.

Η πολύχρονη εμπειρία μας και γνώση, που έχουμε αποκομίσει από την αρχή της δραστηριότητά μας, μας επιτρέπουν την παρατήρηση των νέων τεχνολογιών από κοντά και την επακόλουθη έρευνα για πραγματικές λύσεις που σώζουν χρήμα και χρόνο στους πελάτες μας.

 

Η ιστορία μας

1978 /
Η εταιρεία μας ιδρύεται από τον Πέτρο Σαπουντζή
1980 /
Συνεργασία με τη Φινλανδική εταιρεία ηλεκτρομηχανολογικών προϊόντων Stromberg Oy
1985 /
Συνεργασία με τις εταιρείες Φινλανδική εταιρεία Nokian Capacitors, Φινλανδική εταιρεία Ensto Oy, Γερμανική εταιρεία Rafi GMBH και Ιαπωνική εταιρεία IDEC IZUMI
1995 /
Συνεργασία με τη Φινλανδική εταιρεία Vaasa Control Company, αργότερα γνωστή ως Vacon
2004 /
H Electro γίνεται επίσημος αντιπρόσωπος της Vacon, στην Ελλάδα
2005 /
Το Εργαστήριό μας πιστοποιείται από τον Έλεγχο Υπηρεσιών της Vacon
2013 /
Η Electro αποκτά αποκλειστικό συμβόλαιο αντιπροσώπευσης της Vacon στην Ελλάδα
2016 /
Έναρξη της συνεργασίας μας με την Ελβετική εταιρεία Schaffner
2019 /
H Electro γίνεται επίσημος αντιπρόσωπος της Schaffner στην Ελλάδα, για προϊόντα Schaffner Power Quality (ενεργητικά και παθητικά φίλτρα αρμονικών)
2021 /
Η Electro αναβαθμίζει το εξουσιοδοτημένο Εργαστήριό της με την προσθήκη του Electro ERA System.