Ειδικό Λογισμικό

Vacon NXP Ναυτιλιακή Εφαρμογή Λογισμικού

Η Εφαρμογή Marine της Vacon έχει αναπτυχθεί σύμφωνα με όλες τις απαιτήσεις μεγάλων Εταιρειών ολοκλήρωσης συστημάτων για Ναυτιλιακές Εταιρείες και Off Shore το οποίο εξασφαλίζει ότι η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ουσιαστικά σε όλες τις θαλάσσιες εφαρμογές τύπου: Propulsion, Bow Thruster, Steering, Hoists, Winch.

Διαβάστε περισσότερα

Vacon OEM

Η πορεία της εταιρεία Vacon στον τομέα των Μετατροπέως Συχνότητας βασίστηκε στους Κατασκευαστές Μηχανημάτων (OEM). Με τα λογισμικά FC1131-3, NC1131-3 και NC61131-3 κατάφερε να δημιουργήσει Customized Εφαρμογές Λογισμικού για πολλές Εφαρμογές (π.χ. Ανελκυστήρα, Πεπιεσμένου Αέρα, HVAC κλπ). Διαβάστε περισσότερα

Vacon PFC για Εφεδρικό Έλεγχο Αντλία/Ανεμιστήρα

Η Εφαρμογή Λογισμικού “Vacon PFC για Εφεδρικό Έλεγχο Αντλία/Ανεμιστήρα” περιέχεται στο Πακέτο Εφαρμογών Λογισμικού “Vacon Water Solutions” για τους Μετατροπείς τύπου NXS. Σχεδιάστηκε ειδικά για Έλεγχο Ροής Υδραυλικών Συστημάτων με Αυτόματη Εναλλαγή Αντλιών.

Διαβάστε περισσότερα

Vacon System Interface

Η Εφαρμογή Λογισμικού NXP System Interface χρησιμοποιεί τις πιο προηγμένες λειτουργίες στο λογισμικό NXP έλεγχος κινητήρα και είναι κατάλληλο για απαιτητικά συστήματα κίνησης, όπως μηχανές χαρτοποιίας και ταινιόδρομους μεγάλης ισχύος π.χ. ταινιόδρομους σε Ορυχεία, καθώς και μεμονωμένους μετατροπείς σε βιομηχανίες μετάλλου.

Διαβάστε περισσότερα

Vacon Εφαρμογές Συγχρονισμού με Δίκτυο

Η Εφαρμογή Λογισμικού “Vacon Συγχρονισμός με Δίκτυο” για τους Μετατροπείς Συχνότητας Vacon NXP είναι ιδανική για παράλληλα συστήματα αντλιών μεγάλης ισχύος, καθώς και για σπαστήρες.

Διαβάστε περισσότερα

Vacon – AC drives για Ανελκυστήρες

Η εταιρεία Vacon επικεντρώνεται στην κάθετη μεταφορά και τον απόλυτο έλεγχο του ανελκυστήρα μας. Τα προϊόντα της Vacon κατέχουν αυτές τις ιδιότητες που κάνουν τον ανελκυστήρα άνετο, ασφαλή και αθόρυβο για τους επιβάτες.

Διαβάστε περισσότερα