IDEC

H φιλοσοφία της IDEC, από την εκκίνησή της το 1945 ήταν η δημιουργία της ιδανικής διάδρασης μεταξύ ανθρώπου και μηχανής. Μέχρι σήμερα, έχει αναπτύξει τα πιο εξελιγμένα προϊόντα και τεχνολογίες, που εγγυώνται την εξοικονόμηση ενέργειας (βιομηχανικοί διακόπτες, ρελέ και εξαρτήματα, αυτοματισμοί και ανιχνευτές, συστήματα ασφαλείας).
IDEC Οθόνες HG1F

Καθαρή και λαμπερή οθόνη. Εύκολος σχεδιασμός οθόνης, επικοινωνία διαφόρων λειτουργιών με απ’ ευθείας σύνδεση με το PLC, με barcode αναγνώστη, με εκτυπωτές και με άλλα περιφερειακά. Γρήγοροι χρόνοι απόκρισης.

Διαβάστε περισσότερα

IDEC Ρελέ Ασφαλείας

Safety Control Family

HR1S Safety Relay

Είναι συμπαγείς μονάδες σχεδιασμένες να παρακολουθούν συσκευές εισόδου ασφαλείας οι οποίες επιτρέπουν τη λειτουργία της μηχανής μόνο όταν οι έλεγχοι ασφαλείας λειτουργούν σωστά και δεν εντοπίζονται επικίνδυνες συνθήκες.

HR2S Safety Relay

Τα ρελέ ασφαλείας της σειράς HR2S παρέχουν στους χρήστες αυξημένη λειτουργικότητα και ευελιξία κατά το σχεδιασμό του συστήματος ώστε να πληρούν τις απαιτήσεις ασφαλείας.

Διαβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο για τα Safety Relays εδώ

IDEC Φωτοηλεκτρικός Διακόπτης Mini SA1E

Μικροσκοπικοί φωτοηλεκτρικοί διακόπτες που εφαρμόζονται για απαιτήσεις hosedown. Υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία, αγνοούν το φόντο με ρύθμιση της ανίχνευσης εξ αποστάσεως και ανιχνεύονται μόνο τα αντικείμενα. Διαβάστε περισσότερα

IDEC Φωτοηλεκτρικός Διακόπτης SA1E-X

Mini φωτοηλεκτρικοί διακόπτες ανιχνεύουν διαφανή αντικείμενα.  Διαθέτουν μεγάλη απόσταση ανίχνευσης, έως 2 μέτρα.

Διαβάστε περισσότερα

IDEC – Νερό και Λύματα
IDEC LD6A LED Signalight Towers

Πύργοι σηματοδότησης LD6A

Εργονομικά σχεδιασμένοι για άμεση οπτική και ακουστική αναγνώριση.

Οι πύργοι φωτισμού LD6A του οίκου IDEC συνδυάζουν την τελευταία τεχνολογία LED με την τεχνολογία ασφάλειας IDEC. Με μια νέο concept και καινοτόμο σχεδιασμό οι πύργοι φωτισμού LD6A είναι ιδανικοί για αυτοματοποίηση εργοστασίων και πολλές εφαρμογές.

Πλεονεκτήματα:

  1. Κομψή σχεδίαση
  2. Το σχήμα του φακού προσφέρει ορατότητα σε όλες τις κατευθύνσεις
  3. Πέντε διαφορετικές μορφές τοποθέτησης
  4. Ο συναγερμός μπορεί να ακουστεί εύκολα σε θορυβώδεις περιοχές
  5. Προσαρμοσμένη διάταξη μονάδων LED

Διαβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο εδώ

IDEC MicroSmart FC6A PLC

Το νέο PLC MicroSmart FC6A της εταιρείας IDEC προσφέρει αποδοτικές λύσεις αυτοματισμού.

 

IDEC Pentra FC6A – εφαρμογές ηλιακής ενέργειας

Τα 12V DC Microsmart controllers είναι πολύ μικρών διαστάσεων ώστε να προσαρμόζονται σε ελάχιστο χώρο ενώ συγχρόνως σου παρέχουν τον έλεγχο που απαιτείται. Με πολλά χαρακτηριστικά και εφαρμογές το 12V DC Microsmart Pentra PLC είναι η τέλεια επιλογή για ηλιακές εφαρμογές.

Διαβάστε περισσότερα

IDEC PLC για την Ναυτιλία

Η σειρά FC5A/FC4A PLCs της IDEC είναι ένα από τα ελάχιστα PLCs εγκεκριμένα στην αγορά για τη ναυτιλία (θαλάσσιες εφαρμογές).  Τα PLCs της IDEC χρησιμοποιούνται ευρέως σε θαλάσσιες και υπεράκτιες εφαρμογές. Είναι προορισμένα για την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας στη θάλασσα.  Τα PLCs FC5A/FC4A είναι αξιόπιστα και εγκεκριμένα από κορυφαίους οργανισμούς θαλάσσιας ταξινόμησης, όπως το ΑΒS (American Bureau of Shipping), DNV (Det Norskes Veritas), GL(Germanischer Lloyd) και LR (LLOYD’S REGISTER of Shipping).

H Microsmart Pentra PLC είναι η ιδανική λύση για όλες τις θαλάσσιες εφαρμογές.  Συνδυάζει δύναμη καθώς και ευκολία χρήσης για να σας δώσει μια απλή και ευέλικτη έννοια προγραμματισμού που μπορεί να προσαρμοστεί σε συγκεκριμένη εφαρμογή σας.

Δείτε τον κατάλογο εξοπλισμού για τη ναυτιλία παρακάτω

[portfolio column=”3″ max=”10″ sortable_all=”false” cat=”IDEC-plc” desc=”true” more=”false”]

IDEC SafetyOne PLC

Στη διεπαφή ανθρώπου-μηχανής (περιβάλλον HMI) δίνεται προτεραιότητα στην εξασφάλιση της ασφάλειας των χειριστών και των μηχανημάτων. Για την παροχή ασφάλειας χρησιμοποιούνται διάφορα προϊόντα όπως η ενεργοποίηση διακοπτών, διακόπτες  Emergency, κουρτίνες φωτός με δεσμίδες, και άλλα. Το νέο προϊόν της IDEC SafetyOne μπορεί να παρακολουθεί και να αξιολογεί τις πληροφορίες ασφαλείας πιο αποτελεσματικά από τα προϊόντα ασφάλειας που κυκλοφορούν έως τώρα.

Το SafetyOne ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις των βασικών προτύπων ασφάλειας, όπως η κατηγορία 4 του ΕΝ 954-1, SIL3 της IEC 61508, και το επίπεδο απόδοσης E του προτύπου EN ISO 13849-1. Αυτό το νέο καινοτόμο προϊόν ελέγχου ασφαλείας σας βοηθά να εγκαταστήσετε εφαρμογές χωρίς να απαιτείται οποιοσδήποτε προγραμματισμός. Όλα όσα χρειάζεστε είναι να επιλέξετε μία από τις οκτώ λογικές λειτουργίας,  ξεκινά τη λειτουργία απλά με τη σύνδεση εισόδων ασφαλείας και εξοπλισμού παραγωγής.

Διαβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο εδώ

IDEC Ανιχνευτής Νερού SA1W

Υψηλής ισχύος αισθητήρια νερού ανιχνεύουν το νερό μέσα σε αδιαφανή δοχεία.  Οι ακτίνες Χ δεν χρειάζονται πλέον για ανίχνευση μη αλκοολούχων ποτών ή προϊόντων περιποίησης μαλλιών. Λέιζερ κατηγορίας 1 (ασφαλές κάτω από όλες τις συνθήκες κανονικής χρήσης). Ανιχνευτής νερού (φωτοκύτταρο τύπου φακού).

Διαβάστε περισσότερα

IDEC Ανιχνευτής Πλήρους Χρώματος SA1J

Ο ανιχνευτής SA1J είναι τόσο εύκολος να χρησιμοποιηθεί όσο και ένας φωτοηλεκτρικός διακόπτης αλλά σε αντίθεση με τον φωτοηλεκτρικό διακόπτη ο SA1J εξασφαλίζει την ομαλή ανίχνευση χρώματος.

Διαβάστε περισσότερα

IDEC Επέκταση 8 Αναλογικών Εισόδων

Αναλογικά σήματα όπως αισθητήρες πιέσεως, διακόπτες στάθμης, μετρητές ροής, βαλβίδες, θερμοκρασία, αναλογικοί αισθητήρες και άλλα, χρειάζονται σωστή ανάλυση και έλεγχο.  Το MicroSmart Pentra Plc προσφέρει μεγάλη σειρά από λύσεις συμπεριλαμβανομένων 0-10 VDC, 4-20mA, θερμόμετρο με αντίσταση, θερμίστορ και -10 εως 10VDC και 4-20mA εξόδους. Τα αναλογικά στοιχεία είναι διαθέσιμα σε λύσεις 12 και 16 bit δίνοντας μια ακριβή ένδειξη και γρήγορη διακίνηση.

Διαβάστε περισσότερα

IDEC Επέκταση Webserver

Η Επικοινωνία μέσω Ethernet μεταξύ PLC και PC δίνει τη δυνατότητα για συντήρηση εξ αποστάσεως. Email μηνύματα στέλνονται στον υπολογιστή σας και στο κινητό σας για να ειδοποιηθείτε για την μη σωστή λειτουργία κάποιου μηχανήματος.

Διαβάστε περισσότερα