RAFI

H εταιρεία RAFI GmbH δραστηριοποιείται στην κατασκευή ηλεκτρομηχανικών μηχανισμών και εξαρτημάτων για την εισαγωγή και απεικόνιση (display) δεδομένων σε οθόνη. Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού-ανάπτυξης καινοτόμων τεχνολογιών και διαχείριση υλικών παραγωγής, ενώ εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα και after-sales εξυπηρέτηση.
RAFI Πληκτρολόγιο Μεμβράνης

Λόγω του εξαιρετικά χαμηλού προφίλ, το πληκτρολόγιο μεμβράνης της RAFI μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιαδήποτε συσκευή χωρίς προβλήματα. Είναι ανθεκτικό στη σκόνη, αδιάβροχο και ανθεκτικό σε χημικά και τριβή. Η επιφάνεια του καθαρίζεται εύκολα από τη σκόνη και δεν συλλέγει βρωμιά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

RAFI Συστήματα Εισαγωγής Δεδομένων

Τα συστήματα εισαγωγής δεδομένων (data entry) της RAFI διατίθενται έτοιμα ή κατασκευασμένα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Τα πρώτα είναι έτοιμα για σύνδεση με τα ηλεκτρονικά και ένα μεγάλο αριθμό εσωτερικών επαφών (interfaces). Είναι συστήματα δεδομένων για πολλές εφαρμογές με ενσωματωμένες μονάδες ελέγχου, όπως touchpads, οθόνες αφής, χειριστήρια και εξαρτήματα ελέγχου σε κουτιά και σε συνδυασμό με ολοκληρωμένες λύσεις ελέγχου από τη σειρά  παραγωγής.

Δείτε εδώ τον πλήρη κατάλογο με συστήματα δεδομένων για πολλές εφαρμογές με ενσωματωμένες μονάδες ελέγχου

RAFIX 22 FS+

Μπουτόν με μπροστινό φωτιζόμενο δακτύλιο της RAFI.

Απεριόριστες επιλογές συνδυασμού και εξατομίκευσης.

Διαφορετικά στοιχεία ενεργοποίησης και ένδειξης διασφαλίζουν την ιδανική λειτουργία του μηχανήματος ή της συσκευής σας.
Μια σύγχρονη και μεταβλητή σχεδιαστική ιδέα σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε μεμονωμένα τα εξαρτήματα ελέγχου στο σύστημά σας. Απλά επιλέξτε στρογγυλά και μπροστινά δαχτυλίδια για να ταιριάζουν με τα εταιρικά σας χρώματα! Αυτό ενισχύει την αναγνώριση του Brand και την αποκλειστικότητα των προϊόντων σας.

Διαβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο εδώ

RAFI RF 15

Τα πληκτρολόγια χαμηλού προφίλ με εξαρτήματα RF 15 πρέπει να σχεδιάζονται με πλέγμα 19,05mm. Με αυτό το πλέγμα τα frame webs παραμένουν ελεύθερα μεταξύ των μεμονωμένων πλήκτρων. Η επικάλυψη μπορεί να κολληθεί επάνω στα frame webs. Συνίσταται ανάγλυφη περιοχή πάνω από τα πλήκτρα για την επικάλυψη.

Διαβάστε περισσότερα για τους διακόπτες RF 15 εδώ

RAFI RF 19

Τα πλήκτρα RF 19 προσφέρουν μεγάλη περιοχή ενεργοποίησης. Όταν σχεδιάζονται πληκτρολόγια χαμηλού προφίλ με πλέγμα 23mm τα frame webs παραμένουν ελεύθερα μεταξύ των μεμονωμένων πλήκτρων. Η επικάλυψη μπορεί να κολληθεί επάνω στα frame webs. Συνίσταται ανάγλυφη περιοχή πάνω από τα πλήκτρα για την επικάλυψη.

Διαβάστε περισσότερα για τους διάφορους τύπους πλήκτρων RF 19 εδώ

RAFI RK 90 II

Σύστημα με καπάκι για τους διακόπτες RACON 12 με ατομική σφράγιση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

RAFI Κλειδιαριές και Περιστροφικοί Διακόπτες

Ταιριάζουν με τους διακόπτες μεγάλης διαδρομής RS 76 και με τους διακόπτες RF 15 και RF 19.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

RAFI – Glasscape

Το χειριστήριο Glasscape της Rafi είναι κάτι επαναστατικό, επιτυχημένο όπως το iPhone, με μια εντελώς νέα επιφάνεια λειτουργίας που το κάνει να ξεχωρίζει από όλα τα άλλα smart phones.

Διαβάστε περισσότερα

RAFI – Δημόσιες μεταφορές

Η εταιρεία Rafi είναι ειδική στο να προσφέρει δυνατές λύσεις για επιχειρήσεις δημοσίων μεταφορών, εγκεκριμένες, ποιοτικές και ασφαλείς.

Διαβάστε περισσότερα

RAFI – Μπουτόν RAFIX 16

Tα ηλεκτρομηχανικά εξαρτήματα της Rafi (μπουτόν, ενδεικτικές λυχνίες κλπ)  έχουν την δυνατότητα να τοποθετηθούν σε περιορισμένο χώρο με μικρές αποστάσεις μεταξύ τους.  Προσφέρουν υψηλή ακρίβεια  στις εντολές, απεικόνιση και διακοπή του συστήματος.  Παρέχουν υψηλή αξιοπιστία και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Διαβάστε περισσότερα

RAFI KN 19

Κύριος διακόπτης σύντομης διαδρομής για χρήση σε πληκτρολόγια μεμβράνης κάτω από την επικάλυψη ή με τα καπάκια πλήκτρων RK 90, 250V, 4A Max. Δεν απαιτείται εγκοπή στην επικάλυψη. Ο διακόπτης ΚΝ 19 καθιστά δυνατή την εμφύτευση ενός διακόπτη ισχύος απευθείας σε ένα σύστημα εισόδου δεδομένων χαμηλού προφίλ. Αυτό ελαχιστοποιεί την ανάγκη για επιπλέον διακόπτες στη συσκευή και ανοίγματα στην επικάλυψη. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να επιτύχετε βέλτιστη ασφάλεια και συνεπή σχεδιασμό.

Διαβάστε περισσότερα για τους διακόπτες ΚΝ 19 εδώ

RAFI MICON 5

Σειρά διακοπτών σύντομης διαδρομής με σφραγισμένο σύστημα επικοινωνίας και απόλυτη αξιοπιστία μεταγωγής. Χρησιμοποιείται κάτω από επικάλυψη ή κάτω από τα πλήκτρα RK 90. Οι εκδόσεις THT και SMT μπορούν να τοποθετηθούν αυτόματα. Όλα τα προϊόντα είναι RoHS συμβατά.

Διαβάστε περισσότερα για τη σειρά MICON 5 της εταιρείας RAFI εδώ

RAFI RACON 12

Οι διακόπτες σύντομης διαδρομής RACON 12 προσφέρουν απόλυτη αξιοπιστία μεταγωγής ενώ δεν απαιτείται μεγάλος χώρος. Η διάταξη τους μπορεί να είναι σε σειρά ως μεμωνομένοι διακόπτες ή σε block. Όταν τοποθετούνται κάτω από επικάλυψη, οι διακόπτες RACON θα πρέπει να συνδυάζονται με έμβολα.

Διαβάστε περισσότερα για τους διακόπτες RACON 12 της Rafi εδώ

RAFI RACON 8

Οι διακόπτες σύντομης διαδρομής RACON 8 προσφέρουν απόλυτη αξιοπιστία μεταγωγής ενώ δεν απαιτείται μεγάλος χώρος. Η διάταξη τους μπορεί να είναι σε σειρά ως μεμωνομένοι διακόπτες ή σε block. Όταν τοποθετούνται κάτω από επικάλυψη, οι διακόπτες RACON θα πρέπει να συνδυάζονται με έμβολα.

Διαβάστε περισσότερα για τους διακόπτες RACON 8 της Rafi εδώ

RAFI RAMO 22/30 T

Το RAMO 22/30 T παρέχει ένα μοναδικό άγγιγμα ανάδρασης με ένα κλικ επειδή διαθέτει τον διακόπτη κλειδιού RAFI

Το RAMO T είναι ένα βασικό  εξάρτημα που είναι ανθεκτικό χάρη στον βαθμό προστασίας IP 66 / IP69K. Το RAMO 22 T και το RAMO 30 T διαφέρουν στις διαμέτρους οπών στήριξης, την οπτική εμφάνιση και τη σχεδίαση επάνω στο μπροστινό μέρος του πίνακα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

  • Βασική διαδρομή με απτική ανάδραση
  • Βασισμένο στον διακόπτη σύντομης διαδρομής RAFI MICON 5 με χρυσές επαφές
  • Ενιαίο, κλειστό περίβλημα
  • Μοναδική σειρά με απλές συνδέσεις plug & play
  • Αποκλειστικός σχεδιασμός – ταιριάζει με το φάσμα των εξαρτημάτων ελέγχου RAFIX
  • Δύο μεγέθη: 22,3 mm και 30,3 mm
  • Δύο επιλογές σύνδεσης: M8 και M12
  • Προσαρμοσμένες επιλογές εκτύπωσης, συμπεριλαμβανομένων των πλαισίων FLEXLAB
  • Μπορεί να φωτιστεί σε πολλά χρώματα
  • Επαναχρησιμοποιήσιμη έκδοση με 2 επαφές NO

Διαβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο εδώ